HOME

UCARE DENTAL CLINIC

12

MINIMAL INTERVENTION DENTISTRY

We carefully analyze each case and have a reasonable treatment plan based on the structure around the teeth. Limit unnecessary treatment and side effect for clients.

su-tan-tam-tai-ucare

THOROUGHNESS FOR CUSTOMERS

The Ucare team always tries to understand the patient's concerns by carefully examining the patient's teeth and actually needing treatment. During the course of treatment, the patient will be monitored carefully.

tham-my-tu-nhien

NATURAL
BEAUTY

Improve your gums healthy teeth, ensure bite function and give you the natural bright teeth. This is the most important criterion for us.

quyen-loi-tai-ucare

ENSURE PATIENT’S BENEFITS BEFORE AND AFTER

Ucare always put our patient’s benefit first by the quality of our services. In parallel, Ucare always have a policy that warranty for patient after treatment.


REASONS WHY PATIENT CHOOSE UCARE

Team of qualified dentist, good at English
Minimally invasive treatment - natural aesthetics
Advanced, modern, synchronous equipment
Full range of specialties in dentistry
Use high-grade materials imported from the US and Europe
Warranty policy
Reasonable expenses commensurate with what you receive
The sterile process meets the standards of the Ministry of Health
Luxurious, comfortable and cozy space

TEAM OF DOCTORS

 • Trần Thị Bích Nga - Quận 1
  Tôi đã làm răng ở đây nhiều lần, cũng đã giới thiệu người nhà từ nước ngoài về vì thấy chất lượng tốt, phòng khám lại sạch sẽ đúng tiêu chuẩn từ ghế khám cho tới dụng cụ. Dù chỉ làm vài dịch vụ đơn giản nhưng từ phụ tá đến bác sĩ đều chuẩn bị kĩ, cẩn thận. Nếu có làm răng nữa tôi chắc chắn vẫn chọn Ucare.
  Trần Thị Bích Nga
  Nguyễn Trãi -Quận 1
 • HAJJI MUSTAPHA - Quốc Tịch Bỉ
  Chưa từng nghĩ có ngày có được hàm răng mới đẹp như này. Nói chung là ưng ý từ cách các bạn phục vụ mình, cách bác sĩ tư vấn rõ ràng dễ hiểu. Dù mình khá khó tính, hay phàn nàn nhưng phòng khám vẫn chu đáo, nhiệt tình, nhất là bạn lễ tân Xuân trò chuyện rất gần gũi, luôn gọi điện thăm hỏi mình có đau không sau mỗi lần điều trị. Càm thấy hài lòng với Ucare!
  HAJJI MUSTAPHA
  Vương Quốc Bỉ
 • Tô Mỹ Phương Bang califorbia Hoa Kỳ
  Mình làm 2 răng sứ tại Ucare rất nhanh và đẹp. Nhờ bác sĩ Tuấn nói chuyện nhẹ nhàng, thường xuyên trò chuyện nên mình cũng đỡ sợ khi làm răng. Thiết bị phòng khám hiện đại, sạch sẽ càng khiến mình an tâm! Cảm ơn bác sĩ và phụ tá đa giúp mình có hàm răng đẹp.
  Tô Mỹ Phương
  Việt Kiều Mỹ - California - Hoa Kì
 • Lê Hồng Hà - Bang tex - Hoa Kì
  Trước đây tôi rất tự ti vì hàm răng xấu, nhưng sau khi được điều trị với bác sĩ Tiến tôi đã có hàm răng sáng, đẹp, rất hài lòng, phải nói là tự tin hơn rất nhiều. Tôi đặc biệt ấn tượng với sự nhiệt tình, chu đáo của phòng khám. Chúc phòng khám ngày càng phát triển!
  Lê Hồng Hà
  Việt Kiều Mỹ - Houston - Texas
 • Lê Diễm Hồng - QuangTrung Gò Vấp
  Các bạn lễ tân, phụ tá khá dễ thương, dù không phải khách quen nhưng tôi được phục vụ rất tốt, cảm thấy rất hài lòng khi đến Ucare.
  Lê Diễm Hồng
  Quang Trung - Gò Vấp
 • Nguyễn Thị Mỹ Hạnh-Quận 3
  Phòng khám sạch sẽ, phụ tá lịch sự nhẹ nhàng khiến tôi rất hài lòng. Cảm ơn bác sĩ Cường đã cho tôi hàm răng đẹp như ý.
  Nguyễn Thị Mỹ Hạnh
  Nguyễn Thiện Thuật - Quân 3 Tp.Hcm